Tájékoztatás az MVH pályázatokról

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie itt


Rásky Miklós

2010-07-18 - 08:38

Köszönjük szépen a tájékoztatást és a jó hírt! Egy rövid megjegyzést tennék: amikor mi forrásokat kerestünk az elmúlt hónapokban, akkor szóba került az a megoldás, hogyha egy tőkeerős vállalkozás bonyolítja le a kivitelezést - szándékosan nem írok nevet - akkor lehetőség van arra, hogy a vállalkozás a saját bankjánál faktorálja a kivitelezést és a kiállított, aláírt számlák ellenértékének lehívása, beérkezése egyből oda menne. Így a gyülekezeteknek effektíve nem is kell, hogy rendelkezésére álljon az első forduló finanszírozása sem!

Refdunántúl Adminisztrátor

2010-07-18 - 08:21

Egyre több lelkipásztor testvérünk keres meg bennünket azzal a kérdéssel, hogy mikor kezdhetik el az MVH pályázaton zöld utat kapott beruházások megvalósítását?


Egyházkerületünkben a nyertes pályázatok teljes összege több száz millió forintot tesz ki (a pontos felmérés most folyik). Az építkezések első szakaszát  saját erőből kell megfinanszírozni. Csak ezt követően lehet igényelni – nagyon szigorú elszámolási rendben! -  a támogatási összeg  vonatkozó részét.


A teljes hír megtekintése

2024. April 20., Saturday,
Tivadar napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 5945
Összesen 2009. június 2. óta : 40192181