Elkezdődnek a kerületi táborok a Balatonfenyvesi Református Gyermek- és Ifjúsági Üdülőben

, 2013-07-01 04:00:00

Az elmúlt évhez hasonlóan, idén is július első három hetében ad otthont a Balatonfenyvesi Református Gyermek- és Ifjúsági Üdülő az egyházkerületi táboroknak.

Július 1-6-ig a DURIT -ifjúsági tábor az "Egyetlen, Mindenkit Megragadó, Akciós, Utánozhatatlan Szórakozás - (E.M.M.A.U.S.)" című programján vesznek részt a középiskolás korosztály tagjai.

Július második teljes hetében a hittanosokat a "Csodák titka, rejtélyek nyitja" című tábor várja, a sort a családosok részére rendezett egy hetes konferencia zárja, melyen a "Kapcsolat" témakörét járják körül a résztvevők.

Mindegyik héten az Isten Igéje körüli elcsendesedés és útkeresés mellett, sokféle egyéb alkalom is színesíti a programot.


Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2019. December 14., Saturday,
Szilárda napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 8584
Összesen 2009. június 2. óta : 18021176

Ige Mellett

(14) „Letaroltátok a szőlőt…” (Ézsaiás 3,1–15)

FÁJ-E MÉG (MÁR) VALAKINEK AZ A KÁOSZ ÉS PUSZTÍTÁS, amivel az emberi bűn letarolja az Istentől kapott világot? Fáj-e, hogy emberileg senki és semmi nem... tovább

REPOSZT

Farkas Gergely: A megosztó

Az eset előzménye, hogy a válogatott gyorskorcsolyázó bepipult azon, hogy sokat kell várakoznia a sanghaji reptéren, ezért az Instagram-oldalára azzal a megjegyzéssel posztolt, hogy „F ...
... Tovább

Dokumentumtár

hitvallásos kálvinizmus

Formátum:.doc
Méret: 103.5 KB

Köntös László: Hitvallásos kálvinizmus. 1.Kor. 15: 1,3-4. Elhangzott: Budapest, Kálvin-tér, 2009. június 7.

[ Saját anyagok feltöltése ] Dokumentum letöltése

Hangtár

Hitvallásaink tanítása az egyházról

Formátum:.mp3,
Méret: 50.9 MB

Dr.Németh Tamás előadása a Dunántúli Református Akadémián, a Pápai Református Teológiai Akadémia dísztermében, 2016. április 23-án. A Dunántúli Református Akadémiát a Dunántúli Református Egyházkerület és a Pápai Református Teológiai Akadémia indította el, hogy gyülekezeti tagoknak, érdeklődőknek közérthetően, de mégis tudományos alapossággal tanítást adjon hitünk alapvető kérdéseiről.

Hanganyag letöltése