Elkezdődnek a kerületi táborok a Balatonfenyvesi Református Gyermek- és Ifjúsági Üdülőben

, 2013-07-01 04:00:00

Az elmúlt évhez hasonlóan, idén is július első három hetében ad otthont a Balatonfenyvesi Református Gyermek- és Ifjúsági Üdülő az egyházkerületi táboroknak.

Július 1-6-ig a DURIT -ifjúsági tábor az "Egyetlen, Mindenkit Megragadó, Akciós, Utánozhatatlan Szórakozás - (E.M.M.A.U.S.)" című programján vesznek részt a középiskolás korosztály tagjai.

Július második teljes hetében a hittanosokat a "Csodák titka, rejtélyek nyitja" című tábor várja, a sort a családosok részére rendezett egy hetes konferencia zárja, melyen a "Kapcsolat" témakörét járják körül a résztvevők.

Mindegyik héten az Isten Igéje körüli elcsendesedés és útkeresés mellett, sokféle egyéb alkalom is színesíti a programot.


Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2019. April 19., Friday,
Emma napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 8327
Összesen 2009. június 2. óta : 16006697

Ige Mellett

(23) „Gondolt ránk megaláztatásunkban…” (Zsoltárok 136)

FELELGETŐS. – 1. Az istentisztelet vezetője dicséri az Urat, és hálát ad az Úr csodás tetteiért: a teremtésért (1–9), a szabadításért (10–15), a pusz... tovább

REPOSZT

Mitől ünnep az ünnep?

Nagypéntek a reformátusok egyetlen hagyományos böjti napja. Sok helyütt az éve legjelentősebb egyházi ünnepének tartották. Templomba gyászruhába vagy gyászt kifejező ruhadarabot öltve mentek. Nagypénteki népszokások ...
... Tovább

Dokumentumtár

Az ige útja

Formátum:.docx
Méret: 15.0 KB

[ Saját anyagok feltöltése ] Dokumentum letöltése

Hangtár

laudaciodrbe

Formátum:.mp3,
Méret: 7.2 MB

Dr. Barsi Ernő laudációja. Laudál: Kuti József

Hanganyag letöltése