Hírek a hírekben

Adminisztrátor, 2009-09-03 18:22:22

Aki begépeli böngészője címsorába kerületünk honlapjának címét - ahogy tette ezt Ön is - egyből az aktuális hírekkel, nemrégiben történt eseményekről készült beszámolókkal találja szembe magát. Azonban nemcsak azok a hírek fontosak, amelyek "kiemelt" hírek, azaz nagyobb betűtípussal vannak szedve. Érdemes lejjebb görgetni!

"További híreink" alatt azokat a híreket olvashatja, amelyek nemrég még ki voltak emelve, de az újabb hírek beérkezése miatt ide kerültek. Ha rákattint a menüpont nevére (további híreink), akkor nem csak azt a néhány hírt láthatja, amelyek éppen a főoldalon vannak, hanem a régebbieket is elolvashatja. A "Programajánló" menüpont címe magáért beszél. A kerültben tervezett fontos eseményekről, tanfolyamokról értesülhet a honlap ezen részén. A "Pályázatok" rovatban állásajánlatok is, és a gyülekezetek számára érdekes pályázatokról értesülhet. Az "Aloldalakról" címszó alatt, az oldalhoz kapcsolódó egyházmegyei és gyülekezeti honlapok híreit olvashatja. A "Sajtófigyelőben" az internetes újságok dunántúli reformátussággal kapcsolatos cikkei olvashatók. A honlap alján az Európa Rádió, valamint társoldalaink híreit olvashatják.
Szeretnénk még valamire felhívni a figyelmüket: Ha a főoldal bal sávjában az Aktuális menüpontra kattint, előjönnek a hír kategóriák. Amikor ezek egyikét megnyitja a jobb felső részen ezt a feliratot látja:

Erre klikkelve - ha már regisztrált az oldalon - Ön is beküldhet hírt! De email-en keresztül is beküldhet hírt, beszámolót, meghívót, ha elküldi (akár képpel együtt) a refdunantul@gmail.com email címre.  Kérjük adjon hírt arról, hogy mi történik Önöknél, hiszen ennek a honlapnak lehetősége és célja, hogy minél többet tudjunk egymásról, hogy egymás hite által épülhessünk!


Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2020. July 11., Saturday,
Nóra , Lili napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 12766
Összesen 2009. június 2. óta : 20546401

Ige Mellett

(26) „…aki naggyá akar lenni közöttetek, az legyen szolgátok…” (Máté 20,17–28)

ZEBEDEUS FIAINAK KÉRÉSE – I. – 1. Ezen a földön, még a mennyei világra nézve is csak úgy tudunk gondolkodni, hogy ki az első. Én és az enyéim legyenek... tovább

REPOSZT

Keresztet mindenhová

Fekete Jézust festettek ''Az utolsó vacsora'' képre
A hétvégétől ez az oltárkép fogadja majd a híveket a St. Albans katedrálisban. Így támogatja az anglikán egyház ...
... Tovább

Dokumentumtár

Hitvallás

Formátum:.docx
Méret: 16.0 KB

[ Saját anyagok feltöltése ] Dokumentum letöltése

Hangtár

A RENDről - beszélgetés ifj. Márkus Mihállyal

Formátum:.mp3,
Méret: 11.0 MB

A beszélgetést Fekete Zsuzsa készítette-

Hanganyag letöltése