Táborprogram bemutató lesz Nagykanizsán és Győrben

, 2015-04-27 04:00:00

A több, mint húsz éves Keresztyén Oktatásért és Erkölcsi Nevelésért Alapítvány (röviden KOEN) munkája és tábori segédanyagai főként a határon túli gyülekezetek körében voltak ismertek, ám tavaly már Dunántúlon is 25 csoportban közel 1200 gyermek számára vált elérhetővé. Nagy öröm, hogy az idei tábori anyagot még többek számára tudjuk biztosítani.

A Vakációs Bibliahét programját a KOEN kárpátaljai munkacsoportja készítette el, és mutatta be Nagyberegen április 17-én a kárpát-medencei munkacsoportok részére. Az öt napra szóló program címe: „Ragyogj, Csillag!”, és Eszter történetét dolgozza fel három korosztály részére (óvodás, alsós, felsős). A program célja, hogy a Mitől lehetsz igazi sztár? kérdésre Eszter jellemén keresztül valódi értékek megismerése és elfogadása által kapjon választ a gyermek, aki játékos formában találkozik olyan tulajdonságokkal, mint az engedelmesség, felelősségvállalás, bölcsesség, önazonosság és háládatosság.

A Vakációs Bibliahét programját szemléltetőeszközök, közösségformáló és üzenetmélyítő játékok, énekek, kézműves feladatok valamint zenei anyagok segítségével ismerteti meg a nagykanizsai és győri bemutatónapokon a KOEN dunántúli munkacsoportja, melynek tagjai: Andrási Károlyné Tóth Franciska lábodi lelkipásztor, Fazekasné Orbán Anita marcalii gyermekmunkás, Gróf Karolina mezőcsokonyai gyermekmunkás és Kutasiné Molnár Boglárka kaposmérői lelkipásztor.

A Vakációs Bibliahét programját meg lehet vásárolni az alábbi két bemutató napon: 2015. május 9-én 10 órától a nagykanizsai református gyülekezeti teremben (Kálvin tér 1.), és 2015. június 6-án 10 órától a győri református gyülekezeti teremben (Kossuth utca 9.).

Az érdeklődőket szeretettel várják a bemutató napokra, valamint további információ kapható és a megrendelés lebonyolítható Kutasiné Molnár Boglárkánál a +36-30/339-22-61-es telefonszámon vagy a cucubogi@gmail.com e-mail címen.


Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2024. May 04., Saturday,
Mónika , Flórián napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 441
Összesen 2009. június 2. óta : 40388313