Doktorok Kollégiuma közgyűlés

, 2015-04-29 10:36:46

A Magyarországi Református Egyház tudományos testülete a Doktorok Kollégiuma, 2015. július 5.-7. (vasárnap-kedd) között tartja plenáris ülését, közgyűlését és szekció üléseit a Pápai Református Teológiai Akadémián.

Magyarországi Református Egyház

Doktorok Kollégiuma 

tagjainak

 Meghívó

 Kedves Testvérek!

 A Magyarországi Református Egyház tudományos testülete a Doktorok Kollégiuma, 2015. július 5.-7. (vasárnap-kedd) között tartja plenáris ülését, közgyűlését és szekció üléseit a Pápai Református Teológiai Akadémián. Erre az alkalomra, mint a Doktorok Kollégiuma közgyűlésének alkotó tagját ezúton tisztelettel meghívjuk. (Ez a meghívás érinti mindazokat is, akik a Doktorok Kollégiumának nem tagjai, de a szekcióelnökök javaslatára előadói, résztvevői az üléseknek).

A jelentkezés idén is elektronikus úton történik. Kérjük, hogy a lentebb található linket megnyitva, szíveskedjenek kitölteni az elektronikus jelentkezési lapot és a lap alján található KÜLDÉS gombra kattintva visszaküldeni legkésőbb 2015. május 31-ig

Jelentkezési lap: https://docs.google.com/forms/d/1cY3CKHhwPA19tivfwalXUg0OWVkPiRNXMQcys0lpefo/viewform

Változik továbbá a regisztrációs díj befizetésének módja is. A csekkes befizetés helyett ettől az évtől kezdődően a helyszínen készpénzzel vagy átutalással történik majd a díj befizetése. A személyenként 5000, -Ft-os díjat átutalással a Magyarországi Református Egyház központi számlájára kérjük átutalni: CIB Bank – Számlaszám: 11100104-19024048-36000001. A közlemény rovatban kérjük mindenképpen feltüntetni: DC/........ Szekció/Személynév. A regisztrációs díjnak a befizetése fontos és elengedhetetlen a tagság fenntartása tekintetében. 

Pápán a Református a Nátus épületében (8500 Pápa, Március 15 tér, 13-14) működik majd a regisztráció. Parkolást a Gimnázium udvarán (8500 Pápa, Március 15 tér. 9.) tudunk biztosítani. Az étkezésekre a Gimnázium tápintézetében kerül majd sor. A szállást a Nátusban és a Református Gimnázium kollégiumaiban tudjuk megoldani. A kollégiumi elhelyezésről, szobabeosztásról a regisztráció során adunk felvilágosítást. 

Természetesen idén is lehetőség van saját költségre szállást foglaltani, de ennek intézését sajnos nem tudjuk vállalni.

Testvéri köszöntéssel:

Dr. Fekete Károly s.k.                   Dr. Bölcskei Gusztáv s.k.                       

          alelnök                                                  elnök  

Dr. Ferencz Árpád s.k.

főtitkár


Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2024. April 26., Friday,
Ervin napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 13513
Összesen 2009. június 2. óta : 40290129