Június 20-ig lehet jelentkezni a Sófár Református Dicsőítő Iskolába!

Adminisztrátor, 2015-06-12 15:42:10

Intenzív összművészeti képzés olyan táborban, ahol lelkileg is megerősödhetnek a résztvevők – ez a Sófár református dicsőítő iskola, amelynek központi gondolata idén az érték. A szervezők június 20. szombatig várják az érdeklődők jelentkezését.

“Nem veszendő dolgokon, ezüstön vagy aranyon váltattatok meg, hanem drága véren, a hibátlan és szeplőtelen Báránynak, Krisztusnak a vérén.” (1Péter 1;18-19)

Hívunk minden érdeklődőt, aki szeretne a Dicsőítő Iskola “falai között” fejlődni, bátorodni ajándékaiban és tehetségében, hogy a művészeten keresztül kifejezze Isten felé dícséretét, és hogy találkozzon Vele és sok-sok testvérrel, régi-új baráttal!

Időpont: 2015. augusztus 3-9. Helyszín: Tokaj, Tokaji Kereskedelmi és Idegenforgalmi Szakközépiskola

Részvételi díj (amely tartalmazza a teljes ellátást is): kedvezményesen 30000 Ft, a teljes részvételi díj 32000 Ft

ZENEI KURZUSOK: ének, népi ének, gitár, billentyű, basszusgitár, dob, fuvola/szaxofon, hegedű, dicsőítésvezető műhely, hangtechnika

TÁRSMŰVÉSZETI KURZUSOK: dráma, digital art műhely, installációs alkotóműhely, művészetterápia, tánc

GYEREKPROGRAM Idén is izgalmas programokkal várjuk a kicsiket a Dicsőítő Iskolába - ezzel egyúttal szeretnénk a kisgyermekes szülőknek is lehetőséget adni, hogy aktívan részt vehessenek a Dicsőítő Iskola programjain.

AJÁNLÁS “Kívánom, hogy a 8. Református Dicsőítő Iskolában a feltámadott Jézus Krisztus dicsőítése álljon a középpontban, hogy mindazok, akik részt vesznek az alkalmon, a tábort követően Őt jobban megismerve, a tőle kapott szeretettel tudjanak jelen lenni gyülekezeteinkben, azokat építve és Istent dicsőítve!” (részlet Steinbach József Püspök Úr ajánlójából)

Jelentkezési határidő: június 20. További információk és jelentkezés: www.sofarportal.hu

Kapcsolódó link:http://www.sofarportal.hu/



Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2024. March 28., Thursday,
Gedeon , Johanna napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 5913
Összesen 2009. június 2. óta : 39859670