REND-elő - a 2016. évi REND előkészületeiről

, 2015-12-05 16:26:18

Mint már korábban hírűl adtuk 2016. június 24-26. között kerül megrendezésre a Református Egyházi Napok - Dunántúl, REND fesztivál Balatonfüreden a Balaton Szabadidő és Konferencia Központ területén.

A tervezett programról és az eddigi fontos tudnivalókról a cikk alatt letölthető leporellóból tájékozódhatnak. A programok szervezés alatt vannak, az előadók elvállalták felkérésünket. Az eddig tervezett fellépő művészekkel a szerződéseket megkötöttük. 

 Ennek a REND-nek is fontos része lesz a kórustalálkozó, melyre szeretettel várjuk a gyülekezeti kórusokat. Szabó Virág nagytiszteletű asszony meg fogja keresni a kórusokat, illetve ha új kórus alakult valahol, vagy eddig még nem léptek fel a REND-en, közvetlenül Nagytiszteletű asszonynál is lehet jelentkezni. Nagytiszteletű asszony elérhetősége: turbucz9@gmail.com;

A “Mienk a Színpad” is mindig kiemelkedő és színes része a REND-nek. Ide is várjuk a gyülekezeti, intézményi csoportokat, akik szívesen fellépnének egy-egy műsorszámmal a REND-en. A program szervezését Kutasiné Molnár Boglárka nagytiszteletű asszony vállalta. Kérjük, hogy akik szeretnének fellépni a REND-en, ahol a “Mienk a Színpad” két központi helyszínen fog zajlani, Nagytiszteletű asszonynál legyenek szívesek jelentkezni: rend.mienkaszinpad@gmail.com

A “Református utcában" való megjelenési lehetőségre is felhívtuk a figyelmet, kérjük ha esetleg van javaslatuk arra, hogy kiket lehetne még megszólítani, hogy a REND-nek ezen a helyszínén megjelenjenek, azt a dtpuspoki@refdunantul.hu e-mail címen legyenek kedvesek jelezni.

Ebben az évben kizárólag a lelkészi hivatalokon keresztül lehet jelentkezni a REND-re. A jelentkezési lapot, a jelentkezés menetének pontos lépéseivel, 2016 januárjában megküldjük. A jelentkezési határidő: 2016. április 15.

A REND honlap átalakítása folyik, várhatóan karácsony előtt már az aktuális tartalmakkal tud megjelenni, addig a www.refdunantul.hu honlapon minden információ megtalálható.

Adventben eljutnak a gyülekezetekbe a kitehető plakátok és a kézbeadható leporellók is. Így az ünnepi időszakban már ezen a módon is lehet hirdetni a REND-et, látható lesz a plakát és a templombajáró gyülekezeti tagoknak lehet osztani a leporellóból. Tavasszal újabb nyomtatott leporellót fogunk küldeni.

Csatolt dokumentumok


Vélemények, hozzászólások

A hírhez 1 hozzászólás érkezett, ezeket ide kattintva olvashatja

2020. June 01., Monday,
Tünde napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 11918
Összesen 2009. június 2. óta : 19946895

Ige Mellett
REPOSZT

Kész csoda

„Isten az Ő kegyességében… türelmesen elnézi azoknak a bűneit, kik ahelyett, hogy bizonyosságot tennének róla, szavaikkal és cselekedeteikkel az ellenkezőt művelik; hogy azt, amit hiszünk ...
... Tovább

Dokumentumtár

FGY101114

Formátum:.doc
Méret: 47.0 KB

Nincs emberem - Faust Gyula igehirdetése

[ Saját anyagok feltöltése ] Dokumentum letöltése

Hangtár

ahitat_kl

Formátum:.mp3,
Méret: 16.8 MB

Köntös László áhítata

Hanganyag letöltése