Arculati pályázati kiírás a Református Közéleti és Kulturális Központ Alapítvány számára

, 2016-03-31 09:00:09

A pályázat beérkezési határideje: 2016. május 23. (hétfő) 24 óra. Pályázók  köre:  bármely  természetes  és  jogi  személy,  jogi  személyiség  nélküli gazdasági társaság, egyéni cég vagy a személyes joga szerint jogképes szervezet, egyéni vállalkozó.

A beküldött pályamunkák tartalma – az alábbi elemek arculati terve:

logó

levélpapír fejléc

honlap fejléc

dosszié

facebook

roll up (álló 200×100 cm)

molinó (fekvő 200×100 cm)

mappa 

toll

nyakpassz 

névjegykártya

körbélyegző terv

 

A pályázatot digitálisan (min. 300 dpi felbontásban,  jpg  és/vagy  pdf  formátumban, DVD re  kiírva)  kell  beküldeni  a Református Közéleti és Kulturális Alapítvány címére.

 Cím: Református Közéleti és Kulturális Alapítvány 1146 Budapest, Abonyi u. 21.

 Az arculat várható további megjelenítési formáiból egy-egy megtervezése előny lehet a  grafikai pályázat bírálata során, de nem követelmény a Pályázat benyújtásakor:

 nyomtatott promóciós anyagok (pl. szórólapok, plakátok, meghívók, írótömb)

webes promóciós anyagok (pl. banner és profilkép),

honlap fejléc, e-mail sablon, Word fej- és lábléc,

egyéb (pl. tájékoztató táblák, ajándéktárgyak stb.).

 

Elvárások:  A  logónak  tartalmaznia  kell:  jelmondat  +  logó + rövidített elnevezés, színes  és  monokróm  megjelenésben.  A  logó  legyen  alkalmas különféle felületeken való megjelenésre.

 Jelmondat: Pro Fide et Patria

Logó: Kálvincsillag motívum 

Rövidített elnevezés: RKK

 Az RKK bemutatása:

Az alapítvány jelmondata: Pro Fide et Pátria (Hitért és hazáért)

Az alapítvány célja a közélet és kultúra eszközeivel a közösségek fejlesztése, a református identitás megjelenítése és erősítése a Kárpát-medencében és a magyar diaszpórában. Ennek keretében az Alapítvány olyan eseményeket, ill. megnyilvánulásokat szervez és támogat, amelyek a református értékek társadalmon belüli megjelenítését célozzák.

Az alapítvány törekvése gyülekezeteink közéleti és kulturális tevékenységének elősegítése, támogatása, az egyház közéleti és kulturális megnyilvánulásainak összefogása.

Az alapítvány a Magyar Református Egyház egyesítéséből következően feladatának tekinti az egyházrészek közötti együttműködés erősítését, a gyülekezetek közéleti és kulturális tevékenységének összekapcsolását, továbbá kiemelten kíván foglalkozni többek között az egyháztörténeti- és a nemzeti emlékezet, a közélet szellemi megújítása, a református identitás terjesztése, a nemzet és a közösségek jövője, a magyar nyelv megőrzése és a kulturális innováció feladataival. 

 

A pályázatok elbírálása: 

A  beérkezett  pályázatokat  az  RKK  vezetősége  a  beadási  határidőt  követő maximum 14 munkanapon belül értékeli, bírálja és szabadon  dönt  arról, hogy melyik grafikai tervet valósítja meg a következő szempontok szerint:

 A felhívásban szereplő követelmények teljesítése,

Az ötlet eredetisége, frissessége

A döntéssel szemben fellebbezésnek helye nincs.

A pályázat díjazása: 

A díjnyertes pályázat díja: bruttó 250.000 Ft

 Pályázati feltételek:  Nevezési  HYPERLINK "http://palyazatok.org/tag/dij/" díj nincs. Egy pályázó tetszőleges számú pályamunkával is nevezhet.

Továbbá a pályázóknak minden esetben csatolniuk kell a pályázati nyilatkozatot.

A pályázó felelősséget vállal azért, hogy a pályázat anyaga saját  szellemi terméke, mellyel semmilyen szerzői és egyéb jogokat nem sért, továbbá kijelenti, hogy bármilyen, esetleges jogsértésből  adódó  kárért felel.  E  feltételek  megsértése  esetén  a pályázat érvénytelen, amennyiben pedig az eredményhirdetés után derül fény a jogsértésre, a pályázó köteles a pályázatra kiírt összeget maradéktalanul 8 munkanapon belül visszaszolgáltatni. A továbbiakban pedig minden, az MRE által kiírt pályázatból kizárja magát.

 Érvényes az a pályázat mely a határidőig a fenti címre megérkezik.

A nyertes pályázó kötelezi magát, hogy a pályázat eredményhirdetését, illetve az értesítést követő  10  napon  belül  a  teljes  pályázati  anyagot  vektoros  formátumban  (EPS, CDR, és JPG)  a pályázatot meghirdető birtokába adja és az esetleges kért módosításokat végrehajtja.

Az  RKK  a  nyertes  pályázó  díjának  átadásával  annak  megküldött  arculati elemeinek felhasználására  teljes  és  kizárólagos  jogot  szerez,  azt  szabadon felhasználhatja. A pályázat nyertese tudomásul veszi, hogy a pályázatra benyújtott szellemi alkotás, a pályáztató tulajdonát képezi, azt részére köteles átadni. 

A nyertes pályázó tudomásul veszi, hogy az így létrehozott szellemi alkotások kapcsán nevének feltüntetését, vagy annak mellőzéséről a pályáztató akár esetenként dönt.  A pályáztató  a nyertes pályázat anyagát és a szerző nevét nyilvánosságra hozhatja, vagy ettől döntése szerint eltekinthet.

A  nyertes  pályamű  az  RKK  tulajdonába  kerül,  azokat  az  alkotó nevének feltüntetésével, vagy anélkül a pályáztató a későbbiekben egészben, vagy annak egyes elemeit korlátozás nélkül felhasználhatja, átalakíthatja. A nem nyertes pályázatokat a pályáztató 30 napon belül visszajuttatja a pályázó(k) részére.

 A pályáztató a pályázatot eredményhirdetés nélkül is lezárhatja, azt eredménytelennek nyilváníthatja

Eredményhirdetés:  A  pályázat  eredménye a pályaművek beérkezési határidejét követő 15 napon belül elérhető  az RKK és az MRE  honlapján (www.reformatus.hu; www.rkkk.reformatus.hu;) valamint a nyertes pályázót közvetlenül írásban is értesíti. A nyeremény átadására várhatóan 2016. június közepén kerül sor, banki átutalás formájában.

A  pályázattal  kapcsolatban  további  felvilágosítás  és  információ  kérhető  a kekk.edina@reformatus.hu email címen.


Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2024. April 26., Friday,
Ervin napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 16773
Összesen 2009. június 2. óta : 40293392