Lelkésztovábbképző tanfolyam 2021.

DTRE Kommunikációs Szolgálat, 2021-09-07 15:33:52

Idén is megtartásra kerül a lelkésztovábbképző tanfolyam. Ebben az évben a Pápai Református Teológiai Akadémia ad otthont a konferenciának, amelyre 2021. szeptember 30 - október 2. között kerül sor „Legkedvesebb teológusom“ címmel.

Ebben az évben is csak az interneten keresztül lehet jelentkezni a továbbképzésre. A jelentkezéshez egy űrlapot kell kitölteni, amelyet az alábbi hivatkozásra kattintva tölthetnek ki.  Az űrlapon szereplő kérdések egyértelműek, a rájuk adott válaszok a szervezést, illetve a továbbképzésen megszerzendő kreditpontok regisztrálását teszik könnyebbé. Az űrlap kitöltését követően a “Küldés” gombra kell kattintani.

Jelentkezési laphttps://forms.gle/4XhCK5AbBVJ4rZP97

 

Fontos, hogy azok is regisztráljanak az előadásokra, akik csak egy-egy előadásra tudnak eljönni, mert a megszerzett pontokat csak annak tudjuk érvényesíteni, aki az internetes űrlapon előre jelzi részvételét az előadásokon!

Aki a tanfolyam teljes egészén részt vesz 15 kreditet kap, az egyes előadások 3-3 kreditet érnek.

Szálláslehetőséget a Pápai Református Teológiai Akadémia kollégiumában tudunk biztosítani.

A konferencia teljes költségéből szolgatársunkra háruló regisztrációs díjat 5.000 Ft-ot, legyen szíves átutalni a Dunántúli Református Egyházkerület bankszámlaszámára: OTP Bank 11748007-20902492

Kérjük, a közleményben tüntesse fel nevét és azt, hogy „lelkésztovábbképzés”. A regisztrációs díjat minden jelentkezőnek be kell fizetnie, függetlenül attól, hogy hány előadáson vesz részt, valamint, hogy igénybe vesz-e szállást vagy étkezést.

A helyek korlátozott száma miatt, a jelentkezéseket jelentkezési sorrendben, 2021. szeptember 24-én, déli 12 óráig tudjuk elfogadni. Előnyt élveznek azok, akik a konferencia teljes időtartamára jelentkeznek.

 

Programtervezet:

 

Legkedvesebb teológusom
Lelkésztovábbképző 2021. szeptember 30 - október 2.
Dunántúli Református Egyházkerület
Helyszín: Pápai Református Teológiai Akadémia
15 kredit 


Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2021. December 06., Monday,
Miklós napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 13408
Összesen 2009. június 2. óta : 28265426

Ige Mellett

(15) „Fogjátok meg a rókákat…, mert pusztítják szőlőinket…” (Énekek 2)

A rókák feldúlják virágzó szőlőnket. A rókát még kölyökkorában kell elkapni, mert idősebben már nehezebb megakadályozni pusztítását (15). A férfi és n... tovább