Lelkésztovábbképző tanfolyam 2021.

DTRE Kommunikációs Szolgálat, 2021-09-07 15:33:52

Idén is megtartásra kerül a lelkésztovábbképző tanfolyam. Ebben az évben a Pápai Református Teológiai Akadémia ad otthont a konferenciának, amelyre 2021. szeptember 30 - október 2. között kerül sor „Legkedvesebb teológusom“ címmel.

Ebben az évben is csak az interneten keresztül lehet jelentkezni a továbbképzésre. A jelentkezéshez egy űrlapot kell kitölteni, amelyet az alábbi hivatkozásra kattintva tölthetnek ki.  Az űrlapon szereplő kérdések egyértelműek, a rájuk adott válaszok a szervezést, illetve a továbbképzésen megszerzendő kreditpontok regisztrálását teszik könnyebbé. Az űrlap kitöltését követően a “Küldés” gombra kell kattintani.

Jelentkezési laphttps://forms.gle/4XhCK5AbBVJ4rZP97

 

Fontos, hogy azok is regisztráljanak az előadásokra, akik csak egy-egy előadásra tudnak eljönni, mert a megszerzett pontokat csak annak tudjuk érvényesíteni, aki az internetes űrlapon előre jelzi részvételét az előadásokon!

Aki a tanfolyam teljes egészén részt vesz 15 kreditet kap, az egyes előadások 3-3 kreditet érnek.

Szálláslehetőséget a Pápai Református Teológiai Akadémia kollégiumában tudunk biztosítani.

A konferencia teljes költségéből szolgatársunkra háruló regisztrációs díjat 5.000 Ft-ot, legyen szíves átutalni a Dunántúli Református Egyházkerület bankszámlaszámára: OTP Bank 11748007-20902492

Kérjük, a közleményben tüntesse fel nevét és azt, hogy „lelkésztovábbképzés”. A regisztrációs díjat minden jelentkezőnek be kell fizetnie, függetlenül attól, hogy hány előadáson vesz részt, valamint, hogy igénybe vesz-e szállást vagy étkezést.

A helyek korlátozott száma miatt, a jelentkezéseket jelentkezési sorrendben, 2021. szeptember 24-én, déli 12 óráig tudjuk elfogadni. Előnyt élveznek azok, akik a konferencia teljes időtartamára jelentkeznek.

 

Programtervezet:

 

Legkedvesebb teológusom
Lelkésztovábbképző 2021. szeptember 30 - október 2.
Dunántúli Református Egyházkerület
Helyszín: Pápai Református Teológiai Akadémia
15 kredit 


Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2021. September 25., Saturday,
Eufrozina , Kende napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 5609
Összesen 2009. június 2. óta : 27087271

Ige Mellett

(10) „Én bizalommal vagyok irántatok az Úrban…” (Galata 5,7–15)

Mennyi probléma támadt hirtelen! Olyan szépen indult és haladt eddig minden, most pedig gond és baj mindenütt. Olyan jól futottunk eddig, most azonban... tovább