Az Úr áldja meg a gyógyítókat

DTRE Kommunikációs Szolgálat, 2021-12-04 07:28:43

A Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház Délnyugat-Magyarország egyik legnagyobb egészségügyi intézménye, mintegy 400 ezer ember ellátásáért felelnek. A mindennapos gyógyító tevékenység mellett ők is naponta küzdenek a koronavírus járvány következtében hozzájuk került betegekkel. Most méginkább szüksége van a kórházi dolgozóknak is a felülről jövő lelki többletre. December 2-án Steinbach József püspök tartott előadást a kórházban.

A püspök Dr. Moizs Marianna főigazgató meghívására látogatott el az intézménybe. A kórház rendszeres kapcsolatot tart fent az egyházkerülettel. Perpékné Papp Éva kórházlelkész vezetésével rendszeresen tartanak kórházi istentiszteleteket.
Steinbach József most azért látogatott el Kaposvárra, hogy az egészségügyi dolgozókhoz szóljon. Az alkalmon jelen volt a Perpékné Papp Éva kórházlelkész, dr. Petró László, a Kaposvári Református Egyházközség lelkipásztora és a kaposvári intézmények igazgatói.
„Imádkozunk az orvosokért, nővérekért, egészségügyi dolgozókért, adjon nekik az Úr mennyei erőt. Jóleső volt tapasztalni, hogy kérték az igei, lelki megerősítést, karácsonyra készülve. Köszönjük a Kaposvári Kórháznak, hogy rendszeres kapcsolata van az egyházkerülettel. Az Úr áldja meg az Áldott Orvos, Jézus Krisztus elhívott eszközeit, a gyógyítókat…” – mondta a püspök a találkozó után.


Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2024. March 19., Tuesday,
József , Bánk napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 2635
Összesen 2009. június 2. óta : 39762370