Tanévnyitó ünnepségek

DTRE Kommunikációs Szolgálat, 2023-08-25 10:50:53

A Pápai Református Teológiai Akadémia 2023. szeptember 3-án, vasárnap 14:00 órakor tartja tanévnyitó akadémiai közgyűlését a Pápai Református Ótemplomban. A Pápai Református Kollégium Gimnáziuma, Művészeti Szakgimnáziuma és Diákotthona szintén szeptember 3-án tartja tanévnyitó ünnepségét, amely 16:00 órakor lesz a Pápai Református Újtemplomban.

„Amit pedig szóltok vagy tesztek, mind az Úr Jézus nevében tegyétek, hálát adva az Atya Istennek őáltala.” (KOL 3,17)
A Pápai Református Teológiai Akadémia tanévnyitó akadémiai közgyűlésén Köntös László, a Dunántúli Református Egyházkerület Tudományos Gyűjteményei igazgatója hirdeti Isten igéjét. A tanévet Németh Tamás rektor nyitja meg, zárszót mond Szabó J. Róbert, a Veszprémi Református Egyházmegye esperese.

________________________________

„Áldom az Urat mindenkor, állandóan őt dicséri szám. Az Úrral dicsekszik lelkem. Hallják ezt az alázatosak, és örülnek. Hirdessétek velem az Úr nagyságát, magasztaljuk együtt az ő nevét!” (Zsolt 34,2-4)

A Pápai Református Kollégium Gimnáziuma, Művészeti Szakgimnáziuma és Diákotthona tanévnyitó istentiszteletén igét hirdet Máté László, a Dunántúli Református Egyházkerület főjegyzője. Az ünnepség keretében tesz esküt az intézmény új igazgatója, Ferenczi Alpár.


Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2024. May 03., Friday,
Tímea , Irma napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 5997
Összesen 2009. június 2. óta : 40385192