Musica Pannonica Reformata 2024

DTRE Kommunikációs Szolgálat, 2024-04-04 09:24:51

Az idei Musica Pannonica Reformata koncertsorozatot a népszerű Szeged Trombone Ensemble harsonaegyüttes nyitja meg 2024. április 13-án, szombaton, amely a különleges templomtérben igazi zenei kuriózumnak ígérkezik.


„A SzegEd TRombone ENsemble, rövidebb nevén SETREN 2006-ban alakult a Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Karának legtehetségesebb harsonásaiból, az akkori harsona professzor és nemzetközi szólista, Gyivicsán György vezetésével. Az együttes hamar kinőtte az Alma Mater falait, tagjai az egyetem befejezése után Magyarország, Európa, sőt a világ vezető zenekaraiban helyezkedtek el, váltak vezető zenészeivé, ám a kamarazenélés szeretete azóta is összeköti a nyolc muzsikust.” „Repertoárjuk nagyon széles skálán mozog. Műsorukban megtalálhatók a legkülönfélébb zenei stílusok. Barokk, klasszikus, romantikus, kortárs, sőt filmzene és a ma olyan divatosan hangzó crossover is szerepel a listájukon.”

Jegyek a jegymester.hu felületén és a múzeum recepcióján kaphatók.

Kapcsolódó link:https://www.pannoniareformata.hu/hirek/aktualitasok/aktualis-rendezvenyek/Musica-Pannonica-Reformata-2024---Szeged-Trombone-Ensemble-harsonaegyuttes-koncertje-az-Otemplomban-972Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2024. May 29., Wednesday,
Magdolna napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 7761
Összesen 2009. június 2. óta : 40778960