Publicisztika - új rovat honlapunkon

Adminisztrátor, 2009-10-27 09:27:32

A figyelmes böngésző észrevehette, hogy október 23. óta egy új "banner" található a honlap bal sávjában, mely a "Publicisztika" címet viseli. Erre kattintva a "Dunántúli Református Közélet" oldalra juthatnak el olvasóink.

A Dunántúli Református Egyházkerület ezzel az oldallal egy újabb kommunikációs csatornát szeretne megnyitni a dunántúli reformátusság előtt. Szeretnénk egyházi közéletünk dolgairól eszmét cserélni, nem a szóbeszédek, pletykák szintjén, hanem a közös útkeresést, együttgondolkodást névvel is vállaló, leírt vélemények komolyságával.
Jelenleg Bella Péter, Jakab Bálint és Köntös László írásai olvashatók az oldalon. Ők egy-egy olyan kérdést érintenek, melyekről kell, érdemes, lehet  beszélgetnünk - itt megtehetjük. Le lehet írni egy véleményt, meglátást és arra lehet reagálni. Reménységünk szerint ezen a fórumon is olyan párbeszéd alakulhat ki, amely segít bennünket abban, hogy Jézus Krisztusnak jobb szolgái, követői legyünk és abban, amit ránk bízott hűséggel és felelősséggel tegyük dolgunkat.
Tartalmilag ez a blog is a Dunántúli Református Egyházkerület honlapjához tartozik, így az oldallal kapcsolatos kérdéseiket, véleményüket a már ismert email címre küldhetik el. Ugyanide várjuk írásaikat, publicisztikáikat is.
Jó lenne, ha ezen a fórumon is beindulhatna párbeszéd, ezzel is segítve egymást és szolgálatunkat, hogy itt is egymás hite által épülhessünk!

Kapcsolódó link:http://refkozelet.blogspot.com/Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2022. August 19., Friday,
Huba napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 5385
Összesen 2009. június 2. óta : 32321102