Evangélizáció Sáregresen

Adminisztrátor, 2009-11-21 09:08:23

“Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek." (Mt. 11, 28)

Evangélizációs hét lesz november 30-tól december 6-ig Sáregresen!

Hétfőtől csütörtökig és szombaton minden délután 5 órakor Sáregresen a Református Gyülekezeti Házban, Bagi László budapesti lelkipásztor testvérünk szolgálatával.
Szerdán már délután 4 órakor várjuk szeretettel az asszonytestvéreket, csütörtökön 4 órakor pedig a férfitestvéreket a Református Gyülekezeti Házba, ahol az evangélizáció előtti órában "RÓLUNK VAN SZÓ!" címmel tartunk alkalmat evangélizáló lelkipásztor testvérünk vezetésével!

Pénteken délután 5 órakor Sáregresen a Csók István Művelődési Házban koncert, pantomim, bizonyságtétel, evangélizáció az Élet Szava Alapítvány közreműködésével.

6-án vasárnap 11 órakor úrvacsorás istentisztelet a Sáregresi Református Templomban.

Kapcsolódó link:http://www.parokia.hu/lap/saregresi-reformatus-egyhazkozseg/cikk/mutat/evangelizacio/Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2020. November 25., Wednesday,
Katalin napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 13365
Összesen 2009. június 2. óta : 22536718

Ige Mellett

(16) „…most már nem úgy mint szolgát, hanem mint szolgánál nagyobbat: mint testvért…” (Filemon 8–25)

Onézimosz, Filemon fiatal rabszolgája csodálkozva szemlélte gazdájának és családjának Jézus Krisztusba vetett hitét és azt a változást, amit ez jelent... tovább

Dokumentumtár

Jézus csendje

Formátum:.docx
Méret: 16.7 KB

[ Saját anyagok feltöltése ] Dokumentum letöltése

Hangtár

Az egyházról szóló bibliai tanítás

Formátum:.mp3,
Méret: 48.2 MB

Dr. Vladár Gábor előadása a Dunántúli Református Akadémián, a Pápai Református Teológiai Akadémia dísztermében, 2016. április 23-án. A Dunántúli Református Akadémiát a Dunántúli Református Egyházkerület és a Pápai Református Teológiai Akadémia indította el, hogy gyülekezeti tagoknak, érdeklődőknek közérthetően, de mégis tudományos alapossággal tanítást adjon hitünk alapvető kérdéseiről.

Hanganyag letöltése