Kárpát-medencei versmondó verseny

Adminisztrátor, 2009-12-12 09:17:40

Mit gondol, vajon melyik kis erdélyi, vagy felvidéki faluban él a Kárpát-medence legigézőbb magyar versmondója? Vajon melyik vajdasági városkában jár iskolába egy ismeretlen fiatal mesemondó, aki a legszebb magyar történeteket osztja meg hallgatóságával?

Segítsen megkeresni őket! A Kárpát-medence legnagyobb magyar vers- és prózamondó versenyét szervező társaság idén is keresi azokat a fiatalokat és idősebbeket
a Kárpát-medence valamennyi magyarok lakta településéről, akik szeretnek verset, mesét, prózát mondani, s tudásukat szeretnék akár az egész magyarsággal megosztani.

Hamarosan elkezdődnek a IX. Csengey Dénes Kárpát-medencei Vers- és Prózamondó Verseny meghallgatásai (elődöntői) az erdélyi, felvidéki, vajdasági városokban, melyekre a szervezők folyamatosan várják a tehetséges fiatalokat, idősebb versmondókat!
Ne féljen a korától! Egy korábbi verseny legfiatalabb döntőse
15 éves volt, a legidősebb a hetvenen is túl...

A felhívást P. Tóthné Szakács Zita küldte be

Kapcsolódó link:http://www.amagyarkulturanagykovete.com/index.php?option=com_content&view=article&id=64:szerelmes-versek-a-szabadsaghoz&catid=35:irodalom&Itemid=60Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2022. December 07., Wednesday,
Ambrus napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 15663
Összesen 2009. június 2. óta : 34102234