Hálaadás Csokonyavisontán

Adminisztrátor, 2009-12-22 18:10:31

A Csokonyavisontán található Somogyvisontai Gyülekezet 2009. év adventjének 3. vasárnapján köszöntötte fel lelkipásztorát – Oláhné Püsök Ilonát - , abból az alkalomból, hogy 15 éve szolgál a gyülekezetben. Az ünnepi istentisztelet délután négy órakor kezdődött és Istennek hála ebben az évben már nem először tellett meg az Istennek Szent Hajléka.

Az istentiszteleten az igehirdetés szolgálatát Jakab László Tibor nagyatádi lelkipásztor végezte, majd a tiszteletes asszonyt a falu első embere Csik László polgármester úr köszöntötte. A köszöntők sorában a helyi Borostyán Nyugdíjas klub tartalmas és meghitt műsora következett, majd a gyülekezet hitanosai verssel biztatatták a lelkipásztort. Mindezek után a presbitérium a 134. zsoltár 3 versét énekelte áldáskívánásul és új, Budapesten készítetett palástot adományozott a nagytiszteletű lelkészasszonynak. Perák Balázs gondnok köszöntő szavaiban Steinbach József püspök úr szavait idézte: „Minden lelkészi szolgálat lényegét fogalmazza meg az Ige: a folyamatos személyes jelenlét fontosságát, az állandó pásztori munkát, látogatást, személyes kapcsolattartást. Ennek a szolgálatnak soha nincs vége, de e nélkül a gyülekezet sorvadni kezd." Kívánjuk tiszteletes asszonynak, hogy az új palástot viselje jó egészséggel, és szolgálataiban érezze meg Istenünk meggazdagító, mindenkire kiáradó kegyelmét.

Perák Balázs, gondnok


Vélemények, hozzászólások

A hírhez 1 hozzászólás érkezett, ezeket ide kattintva olvashatja

2021. January 19., Tuesday,
Sára , Márió napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 15045
Összesen 2009. június 2. óta : 23348577

Ige Mellett

(1) „Uram, ősidőktől fogva Te vagy az én szent Istenem! Nem fogunk meghalni!” (Habakuk 1)

A Kr. e. 612. évben rombolták le a babiloni és méd seregek Ninivét, Asszíria fővárosát, és ezzel véget vetettek Asszíria uralmának. Az egyiptomiak kih... tovább

Dokumentumtár

Jézus csendje

Formátum:.docx
Méret: 16.7 KB

[ Saját anyagok feltöltése ] Dokumentum letöltése

Hangtár

A társadalomban élő ember

Formátum:.mp3,
Méret: 69.7 MB

Köntös László előadása a Dunántúli Református Akadémián, a Pápai Református Teológiai Akadémia dísztermében, 2016 február 27-én.

Hanganyag letöltése