Karácsony az Árvácskában

Adminisztrátor, 2009-12-25 19:06:33

A Nágocsi "Árvácska" Anya- és Csecsemőotthon lakói szerdán tartották karácsonyi ünnepségüket. Édesanyák és gyermekeik, az otthon munkatársai, Nagy Csaba esperes, Steinbach József püspök együtt figyeltek a karácsonyi örömhírre.

Az alkalom elején Steinbach József tartott rövid, diavetítéses"gyermekistentiszteletet." A közösen elmondott imádság után egy bábelőadást követek figyelemmel a kicsik és nagyok. A vastapssal jutalmazott jelenet az otthon lakóinak műsora követte, melyben ének, vers és próza egyaránt helyet kapott. Végezetül az ajándékok átadása és az azoknak való őszinte öröm zárta az alkalom "hivatalos" részét. Örömteli megtapasztalás volt, hogy a Betlehemi Jászol körül, az Isten szeretetének csodálatában eltűnnek a köztünk levő különbségek és mindannyian ugyanabban a reménységben részesülhetünk.

Az alkalomról készült képeket az alábbi galériában tekinthetik meg


Vélemények, hozzászólások

A hírhez 1 hozzászólás érkezett, ezeket ide kattintva olvashatja

2020. June 01., Monday,
Tünde napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 11946
Összesen 2009. június 2. óta : 19946923

Ige Mellett

(18) „…hogy bizonyságot tegyek előttük…” (Máté 10,16–28)

JÉZUS KIKÜLDI TIZENKÉT TANÍTVÁNYÁT – II. – 1. Jézus felkészíti a tanítványokat a sorsukra (18): – Kiszolgáltatnak benneteket énmiattam! – mondja nekik... tovább

REPOSZT

Kész csoda

„Isten az Ő kegyességében… türelmesen elnézi azoknak a bűneit, kik ahelyett, hogy bizonyosságot tennének róla, szavaikkal és cselekedeteikkel az ellenkezőt művelik; hogy azt, amit hiszünk ...
... Tovább

Dokumentumtár

FGY121007

Formátum:.doc
Méret: 43.5 KB

Faust Gyula igehirdetése

[ Saját anyagok feltöltése ] Dokumentum letöltése

Hangtár

A társadalomban élő ember

Formátum:.mp3,
Méret: 69.7 MB

Köntös László előadása a Dunántúli Református Akadémián, a Pápai Református Teológiai Akadémia dísztermében, 2016 február 27-én.

Hanganyag letöltése