Pályázati Lehetőségek Honlapja

Magyarországi közösségi médiaszolgáltatási jogosultsággal rendelkező médiaszolgáltatók támogatása

2014-10-28 10:49:11 / Refdunántúl Adminisztrátor

Kiíró: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

Határidő: 2014.11.06, 2015.01.08, 2015.02.05

Érvényes: 2015.02.05

Tárgymutató: közösségi médiaszolgáltatók támogatása

Pályázhat: magyarországi lineáris közösségi médiaszolgáltatási jogosultsággal - hatósági szerződés vagy nyilvántartásba vétel alapján - rendelkező médiaszolgáltató

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa nyílt beadású pályázati eljárást hirdet meg magyarországi közösségi médiaszolgáltatási jogosultsággal rendelkező médiaszolgáltatók médiaszolgáltatásának 2015. évi folyamatos fenntartásához szükséges működési és üzemeltetési költségeinek támogatására.

A pályázati eljárás célja a közösségi médiaszolgáltatói jogosultsággal rendelkező magyarországi médiaszolgáltatók folyamatos médiaszolgáltatói tevékenységének előfinanszírozás formájában nyújtott vissza nem térítendő, havi folyósítású támogatása a 2015. január 1-je és 2015. december 31-e közötti, a pályázó elfogadott pályázati kérelme szerinti támogatott időszakban.

A többfordulós, folyamatos beadású nyílt eljárás szabályait, és a pályázat(ok) benyújtásának eljárási rendjét az ÁPF III. fejezet 7. pontja, valamint a felhívásban rögzített speciális szabályok együttesen határozzák meg.

A pályázatot, illetve a módosító pályázatot az ÁPF-ben és a felhívásban meghatározott feltételekkel a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Mecenatúra vezérigazgató-helyettesi területhez kell benyújtani.

További részletek: http://www.tamogatas.mtva.hu