Turisztika

Zselickisfaludi Református Ifjúsági Otthon

Turisztika / Szállások

Férőhely: 110 fő

Fenntartó: Somogyi Református Egyházmegye

Fenntartó képviselıje: Nagy Csaba esperes és Bellai Zoltán lelkipásztor

Elérhetőség, további információk:

Cím: 7477 Zselickisfalud, Fő u.14.

Telefon: 82/712–024, 30/9475–922 

E-mail: refkapos@t-online.hu

Az Otthon épületeiben 80 fő befogadására alkalmas szálláshely, melegítőkonyha és ebédlő, közös együttlétekhez és csoportfoglalkozásokhoz alkalmas helyiségek állnak a táborozók rendelkezésére. A parkosított területeken sportpályák és zöldterület várják a sportolni és kikapcsolódni vágyókat.


Az Otthon közvetlen közelében (100 m) található az ún. Kolat-ház, a kaposvári református iskola vendégháza, ahol további 37 férőhely, melegítőkonyha és ebédlő, valamint csoportfoglalkozásokra alkalmas külön épület és zöldterület áll egy kisebb csoport rendelkezésére.


A lakóépületek mindegyikéhez a férőhelyeknek megfelelő vizesblokkok (zuhanyozó, mosdó és WC) tartoznak. A lakóépületek és a közösségi helyiségek elrendezése lehetővé teszi több kisebb létszámú csoport egyidejű táborozását is.
Otthonunkba és vendégházunkba szeretettel várjuk gyülekezeteink gyermek és ifjúsági csoportjait, valamint oktatási intézményeink diákcsoportjait. Szívesen látunk vendégül többgenerációs gyülekezeti csoportokat (ún. családi hétre), felnőtt csoportokat, de lehetőséget tudunk biztosítani családok egyéni üdüléséhez is. Minden erőnkkel arra törekszünk, hogy a Református Ifjúsági Otthon hozzájáruljon a legkülönbözőbb korosztályok lelki épüléséhez.


Turnusaink alapvetően 7 naposak (hétfői megérkezéssel és vasárnapi elutazással), de igyekszünk minden egyéni igényt is kielégíteni.
Táborozási költségeink 2009-ben: református csoportoknak (szállás, háromszori étkezés) 3.000,- Ft./fő/nap. Minden 25 fő gyermek/fiatal után egy kísérő/nevelő térítésmentesen táborozhat. Családi hetek alkalmával és családok üdülése esetén a hat év alatti gyermekek után a fenti összeg 50%-a, két év alatti gyermek után pedig csupán a szállásköltség 20%-a fizetendő. Ágyhuzatot 300,- Ft/fő/turnus összegért tudunk biztosítani. 


Nem református csoportok táborozási költsége: 3.300,- Ft./fő/nap, a fentebb jelzett kedvezményekkel.


Lehetőség van a táborhely étkezés nélküli igénybevételére is, ebben az esetben csak szállásköltség fizetendő 1.600,- Ft./fő/nap, illetve 1.900,- Ft./fő/nap összegben.
Jelentkezés: a mellékelt JELENTKEZÉSI LAP-on, legkésőbb 2009. április 15-ig.
A JELENTKEZÉSI LAP-ot kérjük az alábbi címre elküldeni: Bellai Zoltán lelkipásztor 7400 Kaposvár, Kossuth Lajos u. 23. Az előzetes jelentkezést e-mailen is elfogadjuk, a refkapos@t-online.hu címen.


Fizetési feltételek: a szállásdíjat minden táborozó után be kell fizetni 30 nappal a táborozás megkezdése előtt. A befizetett szállásdíjat a megjelölt férőhely-szám lefoglalásaként kezeljük, azaz – a táborozás részben vagy egészben történő meghiúsulása esetén – a befizetett szállásköltségnek csak 50%-át áll módunkban visszatéríteni. A tényleges étkezési költséget, illetve a szállásköltség esetleges többletét a táborba való megérkezés napján, a helyszínen 16,00-20,00 óra között készpénzben kell kiegyenlíteni.


Megállapodás: a JELENTKEZÉSI LAP beérkezése után postázzuk a MEGÁLLAPODÁS-t (2 egyező példányban), amelyekből 1 példányt kérünk – kitöltve és aláírva – visszaküldeni.

kapcsolódó weboldal

2020. October 20., Tuesday,
Nándor napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 5
Összesen 2009. június 2. óta : 22032584

Ige Mellett

(17) „…akik meghamisítják az Isten Igéjét…” (2Korinthus 2,12–17)

Miként hamisíthatjuk meg az Isten Igéjét? Isten Igéjét meghamisíthatjuk, ha akként szólunk Isten Igéjéről, hogy nem csendesedünk el az Ige felett napo... tovább

Dokumentumtár

Kit nyertél meg Krisztusnak?

Formátum:.rtf
Méret: 53.6 KB

[ Saját anyagok feltöltése ] Dokumentum letöltése

Hangtár

Az egyház a történelemben

Formátum:.mp3,
Méret: 53.1 MB

Dr.Szabó Előd előadása a Dunántúli Református Akadémián, a Pápai Református Teológiai Akadémia dísztermében, 2016. április 23-án. A Dunántúli Református Akadémiát a Dunántúli Református Egyházkerület és a Pápai Református Teológiai Akadémia indította el, hogy gyülekezeti tagoknak, érdeklődőknek közérthetően, de mégis tudományos alapossággal tanítást adjon hitünk alapvető kérdéseiről.

Hanganyag letöltése