Turisztika

Zselickisfaludi Református Ifjúsági Otthon

Turisztika / Szállások

Férőhely: 110 fő

Fenntartó: Somogyi Református Egyházmegye

Fenntartó képviselıje: Nagy Csaba esperes és Bellai Zoltán lelkipásztor

Elérhetőség, további információk:

Cím: 7477 Zselickisfalud, Fő u.14.

Telefon: 82/712–024, 30/9475–922 

E-mail: refkapos@t-online.hu

Az Otthon épületeiben 80 fő befogadására alkalmas szálláshely, melegítőkonyha és ebédlő, közös együttlétekhez és csoportfoglalkozásokhoz alkalmas helyiségek állnak a táborozók rendelkezésére. A parkosított területeken sportpályák és zöldterület várják a sportolni és kikapcsolódni vágyókat.


Az Otthon közvetlen közelében (100 m) található az ún. Kolat-ház, a kaposvári református iskola vendégháza, ahol további 37 férőhely, melegítőkonyha és ebédlő, valamint csoportfoglalkozásokra alkalmas külön épület és zöldterület áll egy kisebb csoport rendelkezésére.


A lakóépületek mindegyikéhez a férőhelyeknek megfelelő vizesblokkok (zuhanyozó, mosdó és WC) tartoznak. A lakóépületek és a közösségi helyiségek elrendezése lehetővé teszi több kisebb létszámú csoport egyidejű táborozását is.
Otthonunkba és vendégházunkba szeretettel várjuk gyülekezeteink gyermek és ifjúsági csoportjait, valamint oktatási intézményeink diákcsoportjait. Szívesen látunk vendégül többgenerációs gyülekezeti csoportokat (ún. családi hétre), felnőtt csoportokat, de lehetőséget tudunk biztosítani családok egyéni üdüléséhez is. Minden erőnkkel arra törekszünk, hogy a Református Ifjúsági Otthon hozzájáruljon a legkülönbözőbb korosztályok lelki épüléséhez.


Turnusaink alapvetően 7 naposak (hétfői megérkezéssel és vasárnapi elutazással), de igyekszünk minden egyéni igényt is kielégíteni.
Táborozási költségeink 2009-ben: református csoportoknak (szállás, háromszori étkezés) 3.000,- Ft./fő/nap. Minden 25 fő gyermek/fiatal után egy kísérő/nevelő térítésmentesen táborozhat. Családi hetek alkalmával és családok üdülése esetén a hat év alatti gyermekek után a fenti összeg 50%-a, két év alatti gyermek után pedig csupán a szállásköltség 20%-a fizetendő. Ágyhuzatot 300,- Ft/fő/turnus összegért tudunk biztosítani. 


Nem református csoportok táborozási költsége: 3.300,- Ft./fő/nap, a fentebb jelzett kedvezményekkel.


Lehetőség van a táborhely étkezés nélküli igénybevételére is, ebben az esetben csak szállásköltség fizetendő 1.600,- Ft./fő/nap, illetve 1.900,- Ft./fő/nap összegben.
Jelentkezés: a mellékelt JELENTKEZÉSI LAP-on, legkésőbb 2009. április 15-ig.
A JELENTKEZÉSI LAP-ot kérjük az alábbi címre elküldeni: Bellai Zoltán lelkipásztor 7400 Kaposvár, Kossuth Lajos u. 23. Az előzetes jelentkezést e-mailen is elfogadjuk, a refkapos@t-online.hu címen.


Fizetési feltételek: a szállásdíjat minden táborozó után be kell fizetni 30 nappal a táborozás megkezdése előtt. A befizetett szállásdíjat a megjelölt férőhely-szám lefoglalásaként kezeljük, azaz – a táborozás részben vagy egészben történő meghiúsulása esetén – a befizetett szállásköltségnek csak 50%-át áll módunkban visszatéríteni. A tényleges étkezési költséget, illetve a szállásköltség esetleges többletét a táborba való megérkezés napján, a helyszínen 16,00-20,00 óra között készpénzben kell kiegyenlíteni.


Megállapodás: a JELENTKEZÉSI LAP beérkezése után postázzuk a MEGÁLLAPODÁS-t (2 egyező példányban), amelyekből 1 példányt kérünk – kitöltve és aláírva – visszaküldeni.

kapcsolódó weboldal

2023. September 30., Saturday,
Jeromos napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 5401
Összesen 2009. június 2. óta : 37695221

Település kereső

Látnivalók

Galéria

Szállás az Őrség és Göcsej kapujában Kerkafalván,Kerkafalva

Férőhely: 30 fő,

Adottságok: 4 szoba, konyha, étkező, mellékhelyiségek, pavilon, hatalmas zöld udvar és egy gyönyörű templom.

Galéria megtekintése