A közös prédikációs kötet folytatódik - körlevél a lelkészeknek

Adminisztrátor, 2010-01-14 08:02:17

Kedves Szolgatársaink!
Amint arról honlapunk révén bizonyára értesültek, megjelent a múlt évben tervezett prédikációs kötet, amely 87 dunántúli lelkipásztor egy-egy elhangzott igehirdetését tartalmazza. Sajnos a határidők csúszása miatt az ünnepek előtti héten jött ki a nyomdából, így csak ez év elején juthat el mindenkihez.

Nagyon köszönjük mindazoknak a kollégáknak, akik hozzájárultak a kötet megjelenéséhez. Reméljük, hogy mindnyájunk lelki hasznára válik ez a szép kiállítású könyv, sőt abban is bízunk, hogy gyülekezeti tagjaink közül is sokan érdeklődést mutatnak.


Ezt a kezdeményezést az idén is szeretnénk tovább folytatni, de módosított formában. Javaslatunk a következő: dolgozzuk fel közösen prédikációs kötet formájában a Lukács Evangéliumát!


Ezért azt kérjük mindenkitől, hogy, aki szívesen részt venne egy ilyen kötet létrehozásában egy megadott textus alapján írandó és elhangzott prédikációval, szíveskedjék ezt jelezni legkésőbb február 15-ig levélben a püspöki hivatal címére, vagy e-mailen a következő címekre: lkontos@papacollege.hu; papensia@gmail.com; fojegyzo@refdunantul.hu. Nagyon kérjük a határidő pontos betartását!
Ezt követően elkészítjük az igeszakaszok pontos beosztását, s legkésőbb március 8-ig mindenkit értesítünk a tőle várt igehirdetés textusáról.


A prédikációk leadási határideje: 2010. május 31.


Várjuk tehát a visszajelzéseket a fenti határidőig, bízva abban, hogy kezdeményezésünk kedves szolgatársaink széles körében visszhangra talál.

Steinbach József, püspök


Vélemények, hozzászólások

A hírhez 1 hozzászólás érkezett, ezeket ide kattintva olvashatja

2020. June 01., Monday,
Tünde napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 6014
Összesen 2009. június 2. óta : 19940991

Ige Mellett
REPOSZT

Mit kezdjünk ma pünkösddel?

Szombat van, valami Reposzt-téma után kellene néznem. Re-posztolni valamire, lehetőleg közéleti kontextusban. Igen ám, de holnap pünkösd van, s a blog ezt nem kerülheti ki ... ... Tovább

Dokumentumtár

Bikádi László igehirdetése, Hajmáskér, Reformáció napja, 2009

Formátum:.doc
Méret: 100.0 KB

[ Saját anyagok feltöltése ] Dokumentum letöltése

Hangtár

laudaciodrse

Formátum:.mp3,
Méret: 8.1 MB

Dr. Sárközy Eszter laudációja. Laudál: Dr. Fekete László

Hanganyag letöltése