ÚMVP 2007-2013 a Dunántúli Református Egyházkerületben

Aktualitások - Hírek

Főoldal / Hírek

Támogatás igénybevételének általános szabályainak módosítása

Refdunántúl Adminisztrátor / 2011-01-11 16:25:17

2010 december végén módosult az EMVA társfinanszírozásában megvalósuló támogatások igénybevételének általános szabályairól szóló 23/2007 (IV.17) FVM rendelet. A módosításról szóló VM rendelet a Letöltések menüpontban elérhető. tovább

Nemzeti Diverzifikációs Program

Refdunántúl Adminisztrátor / 2010-10-18 09:16:58

Kiegészítve a 2010. október 15-én küldött nyílt levelemet (melynek másolatát a www.umvp.refdunantul.hu oldalon  a Tájékoztatás menüben is olvashatják), kérném és szeretettel várom mindazok jelentkezését is, akik a Nemzeti Diverzifikációs Program keretében nyújtottak be támogatási kérelmet (várhatóan településfejlesztés, illetve Vidéki örökség védelme jogcím alatt).
Köszönettel:
Bellai Veronika tovább

Felhívás a 2010 októberében kifizetési kérelmet benyújtó pályázók részére

Refdunántúl Adminisztrátor / 2010-10-15 12:44:36

A mai napon Kercaszomor, Nagypirit, Magyaralmás és Felsőörs hiteligényét véglegesítettük, és továbbítottuk az Egyházkerület vezetésének.
A hitelösszeg átutalásához kérjük az érintetteket, hogy LEGKÉSŐBB október 19-ig, faxon vagy szkennelve juttassák el nekünk a kifizetési kérelemhez szükséges dokumentációjukat, hogy az ellenőrzés megkezdődhessen, s a pénzek utalása időben megtörténhessen.
tovább

2010.10.14 - személyes találkozók

Refdunántúl Adminisztrátor / 2010-10-15 12:44:01

A projekt helyszínek körbejárása megkezdődött. Október 14-én, csütörtökön a fehérvárcsurgói, magyaralmási és felsőörsi egyházközségeket látogattuk meg.
Összességében elmondható, hogy a tájékoztató táblák mindhárom helyszínen jól láthatóan kerültek/kerülnek kihelyezésre. Tisztázásra került, hogy melyik pályázatoknál szükséges a tájékoztató táblán kívül emlékeztető tábla elhelyezése is. A kommunikációs vállalások – minden pályázatnál, nem csak ezen a három helyszínen – teljesítése és dokumentálása fokozott figyelmet kíván. tovább

MVH állásfoglalás

Refdunántúl Adminisztrátor / 2010-10-06 16:13:13

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatallal hosszú egyeztetés után számos kérdést sikerült tisztáznunk, melynek kivonatát a letöltések között megtalálják.
Az országos központ hivatalos válaszaira még várhatóan hosszú ideig várnunk kell, így a dél-dunántúli szervezettől felhatalmazást kaptunk arra, hogy az eddig tisztázott kérdéseket nyilvánosságra hozhassuk.
Amennyiben további kérdések merülnek fel, folyamatosan egyeztetünk az MVH megfelelő kirendeltségeivel.
tovább

ÚMVP táblarendelés

Refdunántúl Adminisztrátor / 2010-10-05 18:58:49

Örömmel tájékoztatjuk az Érintetteket, hogy a mai napon megrendeltük a négy új beruházás tájékoztató tábláját (Fehérvárcsurgó, Magyaralmás, Nagypirit, Nemesdéd). Szeretettel és tisztelettel köszönjük meg ezen a helyen is Jákob Judit Ibolya lelkésznő, Katona János lelkészúr, Bódis Tamás lelkészúr, Burján Ernő polgármester úr, valamint id. Halászi Attila gondnok úr áldozatos, segítőkész, együttműködő munkáját!
tovább

Várjuk az ÚMVP nyertes pályázóinak válaszait

Refdunántúl Adminisztrátor / 2010-09-29 22:25:24

Kérünk minden érintett lelkészt, hogy a múlt héten kiküldött emailekre legyen kedves válaszolni! Elsősorban a táblarendelésre és a műszaki ellenőri ajánlatra várnánk mihamarabb választ!

Ezen kívül várjuk a weboldalra a képeket és rövid ismertetőket.

Köszönettel:

Az Ann-Tony Kft munkatársai

tovább

Általános tájékoztató az umvp.refdunantul.hu oldalról

Refdunántúl Adminisztrátor / 2010-09-28 21:22:52

Tisztelt Kedvezményezettek!

Jelen weboldalt elsősorban két célt szem előtt tartva hoztuk létre.
Az ötletet az adta, hogy egyrészt átérezzük és átlátjuk a lebonyolítás nehézségét, problémáit. Másrészt szerettünk volna olyan lehetőséget biztosítani a sajtóvállalások, a kötelező nyilvánossági feladatok sikeres teljesítésére, mely egyrészt költségtakarékos, másrészt élménydús, élvezhető minden látogató számára. tovább