Turisztika

Balatonfenyvesi Református Gyermek- és Ifjúsági Üdülő

Turisztika / Szállások

Férőhely: 222 fő gyermek és fiatal, 14 összkomfortos szoba egyénileg nyaralók számára, 64 fő a fűtési szezonban.

Fenntartó: Magyarországi Református Egyház

Fenntartó képviselője: Dr. Bölcskei Gusztáv püspök

Üzemeltető: Kaposvári Református Egyházközség

Vezető: Bellai Zoltán lelkipásztor

Balatonfenyvesi Református Gyermek- és Ifjúsági Üdülő

Elérhezőség, további információ:

Cím: 8646 Balatonfenyves, Mária u. 54.

Telefon: 85/560–408, 30/9475–922

E-mail: refkapos@t-online.hu

A Magyarországi Református Egyház tulajdonában lévő ÜDÜLŐ üzemeltetője a Kaposvári Református Egyházközség.

A korábbi KISZ-tábor átalakított és felújított kőépületeiben 222 gyermek és fiatal befogadására alkalmas szálláshely, konyha és ebédlő, közös együttlétekhez és csoportfoglalkozásokhoz kialakított helyiségek állnak a táborozók rendelkezésére. A parkosított területen sportpályák és zöldterület várják a sportolni és kikapcsolódni vágyókat. A tábor saját vízparti területtel és stranddal rendelkezik.

A szálláshelyek olyan lakóegységekben vannak kialakítva, amelyek mindegyikéhez egy négy- és egy hatágyas szoba, zárt előtér és önálló vizesblokk (zuhanyozó, mosdó és WC) tartozik. Az épületek, és a közösségi helyiségek elrendezése lehetővé teszi több kisebb létszámú csoport egyidejű táborozását is.

Üdülőnkbe szeretettel várjuk gyülekezeteink gyermek és ifjúsági csoportjait, valamint oktatási intézményeink diákcsoportjait. Szívesen látunk vendégül többgenerációs gyülekezeti csoportokat (ún. családi hétre), felnőtt csoportokat, de lehetőséget tudunk  biztosítani  családok egyéni üdüléséhez is. Turnusaink alapvetően 7 naposak (hétfői megérkezéssel és vasárnapi elutazással), de igyekszünk minden egyéni igényt is kielégíteni.

A gyermek- és ifjúsági szálláshelyeken kívül további 19 összkomfortos szoba áll az egyénileg nyaralni vágyók rendelkezésére. Fűtési szezonban 64 fő részére tudunk szállás- és konferencia-lehetőséget biztosítani.


Térítési díjak: református csoportok esetén 3.980,-/fő/nap (ÁFA nélkül), a korábbi csoport- és kisgyermek kedvezményekkel. Egyéb csoportok és egyéni igénybevevők térítési díja 4.500,-/fő/nap (ÁFA nélkül). A 18 év feletti táborozóknak mindkét esetben további 300,-/nap üdülőhelyi díjat is meg kell fizetni. A főépület két- és háromágyas szobái panzió-szerűen vehetők igénybe, külön díjszabás szerint!
Jelentkezés: az e-mailen vagy telefonon történt érdeklődésre JELENTKEZÉSI LAP-ot küldünk, amelyet kérünk a refkapos@t-online.hu e-mail címre, vagy az alábbi postacímre  visszaküldeni:
KAPOSVÁRI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG
7400 Kaposvár, Kossuth Lajos u. 23.


Megállapodás: a JELENTKEZÉSI LAP beérkezése után postázzuk a MEGÁLLAPODÁS-t (2 egyező példányban). Az általunk aláírt példány a megrendelőnél marad, a másikat kérjük – kitöltve és aláírva – visszaküldeni. A MEGÁLLAPODÁS a szállásdíj-előleg beérkezése után válik véglegessé.

 

Fizetési feltételek: a szállásdíj 20 százalékát az aláírt MEGÁLLAPODÁS visszaküldése után, további 30 százalékát pedig 2011. április 30-ig minden táborozó után be kell fizetni.  A lefoglaláskor befizetett 20 százalék szállásdíj-előleget a megjelölt férőhely-szám lefoglalásaként kezeljük, azaz – a táborozás részben vagy egészben történő meghiúsulása esetén – a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni. A tényleges étkezési költséget, valamint a szállásköltség különbözetét a táborba való megérkezés napján 18,00-20,00 óra között készpénzben kell kiegyenlíteni a gazdasági hivatalban. Ugyanekkor történik a kedvezmények elszámolása is.

Információ:  a    táborozásra    vonatkozó    bármely   kérdésben   készséggel   állunk   rendelkezésre  a  +36 82/511-468  vagy a  +36 30/94-75-922   telefonszámon,  illetve   a  refkapos@t-online.hu  e-mail címen.

kapcsolódó weboldal

2023. September 30., Saturday,
Jeromos napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 5286
Összesen 2009. június 2. óta : 37695106

Település kereső

Látnivalók

Galéria

Calix-tus Vendégház („Fogadó a Kehelyhez”, „Kelyhes Ház”),Balatonkiliti

Szálláshelyünk Siófok déli városrészében (Kilitin), a Balatonkiliti Református Egyházközség egykori lelkészlakásából lett kialakítva. A parókiaépület a vízparttól alig 5 kilométernyire található, infrastrukturálisan optimalizált környezetben (közlekedés és hírközlés tekintetében). Vendégházunk 20 fő elszállásolására alkalmas két-, négy-, hat-, valamint nyolcágyas helyiségekben. Komfortos körülmények (akadálymentesítés folyamatban) között a közös kikapcsolódás lehetőségét és élményét kínáljuk azok számára is, akik egyébként nem engedhetnék meg maguknak a siófoki nyaralást.

Galéria megtekintése