Turisztika

Balatonfenyvesi Református Gyermek- és Ifjúsági Üdülő

Turisztika / Szállások

Férőhely: 222 fő gyermek és fiatal, 14 összkomfortos szoba egyénileg nyaralók számára, 64 fő a fűtési szezonban.

Fenntartó: Magyarországi Református Egyház

Fenntartó képviselője: Dr. Bölcskei Gusztáv püspök

Üzemeltető: Kaposvári Református Egyházközség

Vezető: Bellai Zoltán lelkipásztor

Balatonfenyvesi Református Gyermek- és Ifjúsági Üdülő

Elérhezőség, további információ:

Cím: 8646 Balatonfenyves, Mária u. 54.

Telefon: 85/560–408, 30/9475–922

E-mail: refkapos@t-online.hu

A Magyarországi Református Egyház tulajdonában lévő ÜDÜLŐ üzemeltetője a Kaposvári Református Egyházközség.

A korábbi KISZ-tábor átalakított és felújított kőépületeiben 222 gyermek és fiatal befogadására alkalmas szálláshely, konyha és ebédlő, közös együttlétekhez és csoportfoglalkozásokhoz kialakított helyiségek állnak a táborozók rendelkezésére. A parkosított területen sportpályák és zöldterület várják a sportolni és kikapcsolódni vágyókat. A tábor saját vízparti területtel és stranddal rendelkezik.

A szálláshelyek olyan lakóegységekben vannak kialakítva, amelyek mindegyikéhez egy négy- és egy hatágyas szoba, zárt előtér és önálló vizesblokk (zuhanyozó, mosdó és WC) tartozik. Az épületek, és a közösségi helyiségek elrendezése lehetővé teszi több kisebb létszámú csoport egyidejű táborozását is.

Üdülőnkbe szeretettel várjuk gyülekezeteink gyermek és ifjúsági csoportjait, valamint oktatási intézményeink diákcsoportjait. Szívesen látunk vendégül többgenerációs gyülekezeti csoportokat (ún. családi hétre), felnőtt csoportokat, de lehetőséget tudunk  biztosítani  családok egyéni üdüléséhez is. Turnusaink alapvetően 7 naposak (hétfői megérkezéssel és vasárnapi elutazással), de igyekszünk minden egyéni igényt is kielégíteni.

A gyermek- és ifjúsági szálláshelyeken kívül további 19 összkomfortos szoba áll az egyénileg nyaralni vágyók rendelkezésére. Fűtési szezonban 64 fő részére tudunk szállás- és konferencia-lehetőséget biztosítani.


Térítési díjak: református csoportok esetén 3.980,-/fő/nap (ÁFA nélkül), a korábbi csoport- és kisgyermek kedvezményekkel. Egyéb csoportok és egyéni igénybevevők térítési díja 4.500,-/fő/nap (ÁFA nélkül). A 18 év feletti táborozóknak mindkét esetben további 300,-/nap üdülőhelyi díjat is meg kell fizetni. A főépület két- és háromágyas szobái panzió-szerűen vehetők igénybe, külön díjszabás szerint!
Jelentkezés: az e-mailen vagy telefonon történt érdeklődésre JELENTKEZÉSI LAP-ot küldünk, amelyet kérünk a refkapos@t-online.hu e-mail címre, vagy az alábbi postacímre  visszaküldeni:
KAPOSVÁRI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG
7400 Kaposvár, Kossuth Lajos u. 23.


Megállapodás: a JELENTKEZÉSI LAP beérkezése után postázzuk a MEGÁLLAPODÁS-t (2 egyező példányban). Az általunk aláírt példány a megrendelőnél marad, a másikat kérjük – kitöltve és aláírva – visszaküldeni. A MEGÁLLAPODÁS a szállásdíj-előleg beérkezése után válik véglegessé.

 

Fizetési feltételek: a szállásdíj 20 százalékát az aláírt MEGÁLLAPODÁS visszaküldése után, további 30 százalékát pedig 2011. április 30-ig minden táborozó után be kell fizetni.  A lefoglaláskor befizetett 20 százalék szállásdíj-előleget a megjelölt férőhely-szám lefoglalásaként kezeljük, azaz – a táborozás részben vagy egészben történő meghiúsulása esetén – a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni. A tényleges étkezési költséget, valamint a szállásköltség különbözetét a táborba való megérkezés napján 18,00-20,00 óra között készpénzben kell kiegyenlíteni a gazdasági hivatalban. Ugyanekkor történik a kedvezmények elszámolása is.

Információ:  a    táborozásra    vonatkozó    bármely   kérdésben   készséggel   állunk   rendelkezésre  a  +36 82/511-468  vagy a  +36 30/94-75-922   telefonszámon,  illetve   a  refkapos@t-online.hu  e-mail címen.

kapcsolódó weboldal

2020. July 14., Tuesday,
Örs , Stella napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 12807
Összesen 2009. június 2. óta : 20596975

Ige Mellett

(3) „…az Úrnak van szüksége rájuk…” (Máté 21,1–11)

JÉZUS BEVONUL JERUZSÁLEMBE. – 1. Jézus azért megy Jeruzsálembe, hogy isteni hatalmával újból rendbe hozza a világ sorát, amit emberi erővel soha nem l... tovább

REPOSZT

A lelkész magánya

Füzes Ádám atya zavarbaejtően őszinte Faccebook-posztjában hozta a nyilvánosság tudomására, hogy kilép a papi szolgálatból.
Miért fontos ez?
Nem ő az első katolikus pap, aki ...
... Tovább

Dokumentumtár

drk_2011_2

Formátum:.pdf
Méret: 576.7 KB

Dunántúli Református Közlöny 2011/2

[ Saját anyagok feltöltése ] Dokumentum letöltése

Hangtár

A gyülekezetekben élő egyház

Formátum:.mp3,
Méret: 56.5 MB

Bellai Zoltán előadása a Dunántúli Református Akadémián, a Pápai Református Teológiai Akadémia dísztermében, 2016. április 23-án. A Dunántúli Református Akadémiát a Dunántúli Református Egyházkerület és a Pápai Református Teológiai Akadémia indította el, hogy gyülekezeti tagoknak, érdeklődőknek közérthetően, de mégis tudományos alapossággal tanítást adjon hitünk alapvető kérdéseiről.

Hanganyag letöltése